metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
quinn ~quinn (Gość)20.01.2023 07:28

Macierewicza poproście, może coś da wam z podkomisji smoleńskiej.

193

Społecznik rg ~Społecznik rg (Gość)20.01.2023 05:58

Znacie Pana Chojniaka ładnych parę lat, więc skąd to zaskoczenie??
Pewnie najgłośniej krzyczą ludzie, którzy w ostatnich wyborach głosowali na niego albo tacy, którzy w ogóle nie byli przy urnie... Cóż za rozczarowanie

162

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)19.01.2023 22:54

Teraz żeście się obudzili a gdzie byliście na wyborach teraz łzy lejecie ile razy się mówiło ale wy woleliście być ślepi i głusi powinni wam tak dowalić żebyście się z od początku wiedziałem że Chojniak to zły kandydat i wiedziałem również że tak to się skonczy spójrzcie na wójta Drozdka wójta Woli jak rozwija gminę myśli przyszłościowo gmina ma nadwyzke 10 mln nowa droga ścieżka kanalizacja wnioski o kolejne odcinki remonty dróg a wy co głęboki PRL gratulacje utopicie się w tych długach na własne życzenie.

153

.... ~.... (Gość)19.01.2023 22:43

Niech mi ktos wtajemniczony wytlumaszy,czemu w jednym miescie jest 30% podwyzki a w innym 200%

151

TOMMY ~TOMMY (Gość)19.01.2023 22:01

Sami na niego głosowali to teraz niech sobie sami podziękują- płacą i nie marudzą??

145

weteran ~weteran (Gość)20.01.2023 07:32

Brawo Panie Prezydencie, bardzo mądrze tłumaczył Pan kto odpowiada za ceny ciepła, tak trzymać, niektórzy zrozumieli inni pokrzyczeli i poszli do domu czy gdzie tam.

625

Przedsiębiorca ~Przedsiębiorca (Gość)20.01.2023 08:56

Jak dostawali kasę od Pisu to siedzieli cichutko a jak trzeba teraz oddać to co się brało to nagle krzyk.
Co mają powiedzieć przedsiębiorcy którym 2 razy do roku podnoszą zus ?
Dlaczego mają płacić dodatkowe 9% skladki zdrowotnej?
Płacimy już rok czasu większą składkę zdrowotną i co w służbie zdrowia jest lepiej?
Zaraz Pis im da rekompensaty 13,14,15 i znów będą siedzieć cichutko....

113

Cała naprzód! ~Cała naprzód! (Gość)20.01.2023 09:15

Głosujta dalej tak samo kochane ludziska z Piotrkowa . Po kolejnych wygranych tam przez pisostwo wyborach nie będziecie mieli dylematu jak zapłacić za ogrzewanie . Po prostu wystarczy wam tylko na skromne jedzenie .

122

Puotrkowianka ~Puotrkowianka (Gość)20.01.2023 07:45

Ale to nie tylko ludzie w blokach się męczą!!!!!Bo ja np mieszkam w kamienicy należącej do TBSU gdzie mam gaz ziemny i czekam na rachunek za gaz i nie wiem czy zmieszczę się w 2500 tyś za ogrzewanie dwumiesieczne(na dniach dostanę fakturę)wiem duży będzie ale no cóż byłam w administracji to panie z TBSU powiedziały ze takich starych kamienic się nie ociepla,mało tego z 4 lata temu byłam u Pana Kazewnika żeby nam pomógł mieszkańcom tej kamienicy miał się przyjrzeć tej sprawie i cisza do dzisiaj.Wiec przyjdzie rachunek to zaniosę do Pana Chojniaka i zapłaci bo powiedzial wczoraj że nie będziemy płacić tych rachunków

142

gmosz ~gmosz (Gość)20.01.2023 07:16

Oglądałem film nagrany przez uczestnika, same wyzwiska pod adresem prezydenta. Chcieli rozmów, a tylko gwizdy i wyzwiska,wstyd mi za takich ludzi.Przecież oglądała to cała Polska i ludzie mieszkający za granica.PORAŻKA

1429

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat